Op je grote dag wil je de mooiste versie van jezelf zijn. Kies je voor een bruidsarrangement bij Make Up By Karlijn, dan kies je niet alleen voor een professionele make-up applicatie met hoogwaardige, luxe producten en een look die de hele dag fantastisch blijft zitten, maar ook voor ontzorging, aandacht en een moment voor jezelf op deze hectische dag. Kom even volledig tot rust en laat je door mij in de watten leggen!

Basis Arrangement

Prijs: € 125,- (exclusief BTW en reiskosten)
Proefmake-up: € 75,-

Met het Basis Arrangement ben je verzekerd van een make-up applicatie naar eigen wens die de hele dag blijft zitten. Met hoogwaardige producten verzorg ik dé perfecte look passend bij jou, je kleurthema en natuurlijk je eigen wens

Bij het Basis Arrangement is één set kunstwimpers (inclusief wimperlijm) en een touch up kit inbegrepen.

Luxe Arrangement

Prijs: € 175,- (exclusief BTW en reiskosten)
Proefmake-up: € 75,-

Met het Luxe Arrangement word je volledig ondergedompeld in luxe en verwennerij op je grote dag. Voorafgaand aan de make-up applicatie neem ik extra de tijd om je huid diep te verzorgen. Zo zal de make-up nóg mooier tot zijn recht komen, ben jij helemaal ontspannen en straal je nóg op je grote dag!

Bij het Luxe Arrangement is een volledige gezichtsverzorging voorafgaand aan de make-up applicatie, één set kunstwimpers (inclusief wimperlijm) en een touch up kit inbegrepen.


Besluit je na je proefmake-up je bruidsarrangement bij mij te boeken?

Dan ontvang je maar liefst € 35,- korting!


Aanvullende opties

Wil je niet alleen jezelf, maar ook de rest van je gezelschap in de watten leggen? Maak dan gebruik van een van de aanvullende diensten!

Aangezien ik alleen werk, is het soms mogelijk dat ik bij grotere groepen een tweede Make Up Artiest of een assistente moet inschakelen. Dit zal altijd in overleg met jou voorafgaand aan het vastleggen van het contract gebeuren.

Bruidsmeisje/Overig:
Prijs: € 85,

Bruidegom Grooming:
Prijs: € 45,-

Junior Bruidsmeisje (11-16 jaar):
Prijs: € 35,-

Bruidsjonker (vanaf 16 jaar):
Prijs: € 30,-

Bloemenmeisje (10 jaar en jonger):
Prijs: € 20,

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en op basis van één (1) applicatie.