Jouw Gepersonaliseerde Make Up Kit

Curatie is niet langer iets dat alleen in de kunstwereld bestaat. Ook in beautyland is curatie een fenomeen geworden. Influencers en Celebrities creëren door hen gecureerde content voor merken om een grote groep volgers aan te kunnen spreken. Het principe curatie komt er in dit geval op neer dat ze hun favoriete producten voor een bepaalde look delen, veelal via Socials, en merken zo helpen meer exposure en associatie te krijgen met bepaalde looks. Denk aan de volledig uitverkochte Contour Wand van Charlotte Tilbury, die Madison Breer in een Vogue video als een van haar gecureerde beauty items presenteerde.

Maar curatie wordt ook in pro beauty land doorvertaald. Experts en top artiesten investeren in hun eigen gecureerde kits, hun eigen samengestelde producten en tools waar zij mee werken. Dit vaak op een manier dat ze met zo min mogelijk product en verpakking zoveel mogelijk soorten opdrachten kunnen verrichten. En juist die curatie maak ik voor jou mogelijk!


Waarom een gecureerde kit?

Bespaar geld

Voorkom de aanschaf van overbodige producten en werk optimaal met de producten die je al hebt

Werk sneller

Heb al je producten binnen handbereik door het georganiseerde systeem.

Ontlast je rug

Sleep geen onnodig gewicht aan verpakkingsmateriaal of product mee.


Als particulier jouw eigen make-up look
laten cureren?


De #CuratedbyKarlijn opties

Kitdesign van A tot Z
Ik stel jouw kit samen op basis van jouw voorkeuren en jouw werkzaamheden. Zo kan jouw kit volledig Cruelty Free, Vegan, Luxe of juist Budgetvriendelijk zijn en volledig aangepast aan het type werk dat jij doet. Of je nu enkel haar, enkel make-up of een combi doet. Ik selecteer producten op basis van best practices in het werkveld, zodat jij enkel met tried and tested materiaal aan de slag gaat.

Maak jouw huidige kit #CuratedbyKarlijn
Heb je de producten die je graag gebruikt al volledig bij elkaar en zoek je naar een manier om met minder product en gewicht te reizen? Ik bouw met zorg dé ideale gedownsizede kit voor jou op basis van jouw werkzaamheden en voorkeuren. Zo werk jij met de producten die jij prettig vindt en die passen bij jou zonder kilo’s aan overtollig product of verpakkingsmateriaal mee te slepen. Jij investeert eenmalig en bent je kit hooguit een weekje kwijt.


Dienst en tarieven

Kitsamenstelling, -design en -curatie is 100% maatwerk. Hierdoor kan ik geen standaardtarief voor deze dienst vaststellen. Deze dienst wordt altijd in nauw overleg met jou als klant vormgegeven, waarbij rekening gehouden wordt met productvoorkeuren, eventueel zelf beschikbaar materiaal en budget. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.