Op zoek naar een volledig nieuwe make-up look maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je toe aan een professioneel verzorgde toilettas met hoogwaardige producten? Dan is de Personal Shopping Experience dé oplossing voor jou!


Jouw persoonlijke look

Stel samen met mij jouw persoonlijke look samen met producten die je écht elke dag kunt gebruiken! Op basis van jouw voorkeuren en mijn advies zoeken we samen dé perfecte productcombinaties bij elkaar om jouw ideale look te creëren.

Jouw wensen en jouw budget

Alles volgens jouw regels. Jouw wensen en eisen in een product of look vormen de leidraad voor ons consult. Ook nemen we je budget hierin mee. Met de door jou aangeleverde criteria ga ik op zoek naar producten die passen bij jou.

Consultatie en Demonstratie

Producten zijn maar producten wanneer je niet weet waarvoor ze dienen of hoe je ze moet gebruiken. Daarom besteed ik graag persoonlijke aandacht aan de consultatie en de demonstratie. Voorafgaand aan mijn productonderzoek ga ik met jou in gesprek over je wensen en voorkeuren en bezien we samen welke kleuren het beste passen bij jou. Tijdens de demonstratie gaan we samen aan de slag met het aanbrengen van de producten, zodat je gevoeld en ervaren hebt hoe het is om met de nieuwe producten te werken.


Dienst en tarieven

Personal Shopping Experience Starttarief

Prijs: € 350,- (excl. BTW en reiskosten)
Een Personal Shopping Experience boek je tegen een starttarief. In het starttarief zijn inbegrepen: productonderzoek, één uur consultatie en één uur demonstratie. Aanvullende kosten voor productaanschaf worden na de demonstratie in rekening gebracht.

Op de Personal Shopping zijn de Voorwaarden Personal Make Up Shopping van toepassing.