Hieronder tref je een overzicht van de meest gestelde vragen over mijn diensten!


ALGEMEEN


Wat zijn je tarieven?

Klik op de button hieronder om een actueel overzicht te zien van mijn tarieven. Wijzigingen zijn voorbehouden. Tarieven kunnen afwijken op basis van specifieke omstandigheden, dus voor een persoonlijk overzicht van de kosten van mijn dienst adviseer ik een offerte aan te vragen.


Verzorg je ook make-up op locatie en wat zijn je reiskosten?

Uiteraard! Ik beschik over eigen vervoer en verzorg make-up waar mijn opdrachgevers dat graag willen. Voor de gemaakte reiskosten wordt € 0,30 per kilometer in rekening gebracht op basis van de kortste route via Google Maps van postcode 6419 XV naar de gewenste locatie. Eventuele parkeer- of verblijfkosten worden eveneens doorbelast aan de opdrachtgever.


Hoe komt een boeking tot stand?

Wanneer je overweegt om gebruik te maken van mijn diensten, raad ik je altijd aan een offerte aan te vragen via mijn website. In deze aanvraag worden alle details van de mogelijke boeking opgevraagd, zodat ik een zo accuraat mogelijke planning en bijbehorend kostenoverzicht voor jou kan verzorgen. Ik streef er naar offertes binnen 2 werkdagen te beantwoorden, zodat jij snel weten waar ze aan toe zijn.

Besluit je mij te boeken? Allereerst natuurlijk heel erg bedankt! Ik stuur je per e-mail een overzicht van je boeking plus het contract en een kopie van mijn Algemene Voorwaarden toe. In het contract staat de datum en het tijdstip van je boeking, de eventuele datum van een proefsessie en een berekening van de reiskosten. Na het invullen en tekenen van het contract is je boeking definitief en staat je boeking vast.

De eindfactuur stuur ik je wederom per e-mail toe en dient voorafgaand aan de daadwerkelijke opdracht voldaan te worden.


Verzorg je ook Airbrush Make-up?

Nee, ik werk bewust niet met Airbrush Make-up. Ik ben van mening dat met hoogwaardige make-up producten eenzelfde (of zelfs beter) eindresultaat bereikt kan worden. Daarbij is Airbrush Make-Up niet geschikt voor elk huidtype en is het kostbaarder dan traditionele make-up applicatie.


Verzorg je ook haarstyling?

Nee, ik specialiseer me volledig in make-up en verzorg geen haarstyling. Wel kan ik je doorverwijzen naar een aantal professionals in het haarstylingvak waar ik goede ervaring mee heb.


Hoe lang duurt een gemiddelde make-up applicatie?

De duur van een make-up applicatie is volledig afhankelijk van het type boeking. Er zijn een boel factoren die de duur van de applicatie kunnen beïnvloeden, waaronder de complexiteit van de look, het aantal te gebruiken producten en het eventueel plaatsvinden van een huidverzorgingsroutine voorafgaand aan de make-up applicatie.

Bruidsklanten geef ik standaard een tijdsindicatie van 60 – 70 minuten mee voor een bruidsmake-up applicatie. Let wel: dit is slechts een indicatie, hieraan kunnen géén rechten worden ontleend.


Welke producten gebruik je?

Ik gebruik hoogwaardige make-up en verzorgingsproducten van diverse merken. De producten die ik gebruik, zijn grondig getest op diverse huidtypen om te garanderen dat ze het beste resultaat leveren. Alle producten die ik gebruik zijn standaard Cruelty Free en in sommige gevallen volledig Vegan.

Ben je allergisch voor een bepaald ingrediënt? Laat het me in je offerte weten, dan kan ik mijn kit voorbereiden zodat ook jij van de mooiste make-up kunt genieten zonder bultjes en jeuk!

Ik gebruik onder meer producten van de merken Charlotte Tilbury, FACEatelier, Hourglass, Inglot, VIEVE, Lisa Eldrige, Marc Jacobs Beauty, Anastasia Beverly Hills, Danessa Myricks, NYX Cosmetics, Fenty Beauty, The Ordinary, Glossier en E.L.F.


Wat betekent het dat je een Cruelty Free artiest bent?

Cruelty Free betekent feitelijk dat er geen dierenleed heeft plaatsgevonden bij de totstandkoming van het product. Doorgaans wordt met Cruelty Free Make-up bedoeld dat het product niet op dieren is getest.

Cruelty Free is niet hetzelfde als Vegan. Bij Vegan Make-up zijn er naast het feit dat er niet getest is op dieren ook geen producten van dierlijke oorsprong in het product verwerkt zijn.

Wens je een volledige Vegan make-up look? Geef dit aan bij je offerte-aanvraag en we bezien samen wat ik voor je kan betekenen.


BRUIDSMAKE-UP


Waarom zou ik een Make Up Artiest inhuren?

Een bruiloft is veel geregel en gedoe. Daar heb je waarschijnlijk de hulp van een flink aantal professionals bij ingeschakeld, om ervoor te zorgen dat overal aan gedacht is en je ontzorgd wordt. Die optie is er niet alleen voor het evenement zelf, maar ook voor jezelf! Een Make Up Artiest beschikt over alle relevante kennis en skills om ervoor te zorgen dat jij er op je best uit ziet en dat jouw make-up de hele dag (én nacht) blijft zitten. Dat is dus alweer één ding minder om je druk over te maken!


Wat is een proefmake-up sessie en waarom moet ik deze boeken?

Een proefmake-up sessie is bedoeld om je een indruk te geven van hoe jouw make-up er op de grote dag uit zal zien. We spreken samen af welke producten we gebruiken en brengen de volledige look aan, zodat je gedurende een volledige dag je make-up kunt “proefdragen”. Zo weet je van tevoren welke look je draagt, hoe lang het blijft zitten en hoe het je staat, dat scheelt op de Grote Dag zelf een boel stress en onzekerheid!

Ook kun je in een proefmake-up sessie zien hoe ik werk en wat mijn persoonlijke make-up stijl is en of dit past bij het beeld dat jij hebt bij jouw bruidsmake-up wensen. De sessie zelf kost kost eenmalig € 75,- en besluit je me na de proefmake-up sessie te boeken, dan ontvang je € 35,- korting op jouw arrangementkosten.

Een proefmake-up sessie boek je (uiteraard) voorafgaand aan je bruiloft. Ik adviseer mijn klanten de sessie minimaal één maand voor de trouwdatum te plannen.


Hoe ver voor mijn bruiloft moet ik mijn Make Up Artiest boeken?

Het liefst zo snel mogelijk! Veel bruiloften vinden plaats in hetzelfde seizoen (de late lente, vroege zomer) en hierdoor lopen agenda’s al snel vol. Hoe eerder je jouw boeking vaststeld, hoe beter. Dan ben je er in ieder geval van verzekerd dat je Make Up Artiest beschikbaar is.

Zegt jouw Make Up Artiest op het laatste moment af en ben je met spoed op zoek naar een nieuwe Artiest? Daar valt altijd een mouw aan te passen. Ook met wat minder tijd om vooruit te plannen, kan ik jouw bruidsmake-up tot in de puntjes voor je verzorgen. Neem simpelweg contact met me op en we bespreken samen vrijblijvend de mogelijkheden.


Wat moet ik eerst plannen op de trouwdag: haarstyling of make-up?

Ik ben zelf van mening dat de volgorde van applicatie niet uitmaakt, tenzij je werkt met een haar- of hoofdstuk dat aangebracht dient te worden voor of op je gezicht. In dat geval dient de make-up applicatie eerst plaats te vinden.

Kies je voor het Luxe Bruidsarrangement, dan raad ik je tevens aan om de make-up applicatie eerst te doen, aangezien het door de huidbehandeling iets meer tijd in beslag neemt.


Verzorg je ook make-up voor grotere groepen?

Ik zal me altijd inzetten om ook grote groepen van make-up te kunnen voorzien. Echter ben ik een zelfstandig make-up artiest en werk ik alleen, waardoor het in verband met tijd vaak lastig is om grotere groepen te kunnen faciliteren. Boek je voor een grotere groep, dan zal ik wanneer nodig een tweede artiest of assistent inschakelen ter ondersteuning. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, worden uiteraard met je besproken voor er iets vastgelegd wordt.


Heb je andere vragen die niet in deze Veelgestelde Vragen zijn beantwoord? Neem dan vrijblijvend contact met me op via e-mail of via het contactformulier hieronder.